Even voorstellen

Ron van den Berge, eigenaar SiMedi Opleidingen.

 

Ik hoor u denken? SiMEdi  waar staat dat dan voor?  Al ruim 30 jaar is SiMedi Opleidingen actief in de veiligheidskringen,  BHV – EHBO – VCA – Reanimatie – trainingen op maat etc. etc.   Si-Me-di   staat voor Sinke – Medische – Diensten. De eerste eigenaar / oprichter Dick Sinke is ruim 35 jaar geleden als zelfstandige in deze branche begonnen en met succes.

Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid naar een grote onderneming met een veelzijdigheid aan trainingen, verkoop van diverse medische artikelen, controle en verkoop van bijvoorbeeld blusmiddelen etc. etc. Ruim 10 jaar geleden is Ron van den Berge in beeld gekomen, hij was net als vele anderen inleenkracht – ZZP instructeur met de nodige ambities vanuit zijn medische achtergrond vanuit zijn ambulanceberoep. ( wat hij nog steeds parttime doet)

Ron die ook ruim 33 actief was binnen de brandweer in Goes volgde Dick 7 jaar geleden op als nieuwe eigenaar van SiMedi Opleidingen. Een nieuwe input gaf de onderneming een geweldige boost. Tevreden nieuwe klanten die we samen met diverse geweldige instructeurs die door Marleen (planning en administratie) worden ingezet waar nodig. We vormen samen een geweldig bedrijf. We geven indien gewenst cursus – training(en) op ” eigen”  locatie – of die van u indien u dat wenst. (maatwerk) Dat kan overdag, maandag tot en met zaterdag, of op een dagdeel (ochtend – middag of avond)

Een keer kennismaken? Leuk dan schudden we elkaar de hand en kunnen we wellicht kijken of we voor elkaar iets kunnen betekenen? 

 

Ons motto:  VEILGHEID DOEN WE SAMEN.